Thursday, August 2nd, 2012

Meie esimene Kodu

Ja siis samuti kohe aasta alguses müüsime me ära oma kodu.

Kui 18. detsembril niigi kitsasse korterisse kuuse tõime, olin ma üsna kindel, et jõulude ajal ükski huviline korterit vaatama ei tule ja ei muretsenud sellepärast absoluutselt, et elutoa ühes otsas oleva klaveri ees oleva jõulupuu oksad toa teises otsas oleval diivanil istudes põlvi puudutavad. Aga otseloomulikult teatas maakler veel samal õhtul, et järgmisel päeval on oodata kahte komplekti külalisi. Jõulud möödusid rahutult, Uue Aasta võtsime vastu teadmisega, et see aasta tuleb pöörane, täis põnavid seiklusi! Ehk, et kuuske me päris kolmekuningapäevaks toast välja ei saanud, küll aga olime ise vähemalt teoreetiliselt just selleks päevaks korterist väljas.

Oma senise ja esimese kodu otsimisel sai otsustavaks muidugi Marta ootama jäämine. Kaera tänava korter oli kõigepealt muidugi soodne, aga selleks hetkeks juba mõnda aega kriitilise pilguga kinnisvaraportaalides ringi vaadanuna polnud vähetähtis ka see, et mustast karbist ise oma maitse järgi kodu kujundada saime. 8. aprillil 2006, niipea, kui põrand maha, seinad värvitud ja esimene segisti paigaldatud sai, kolisime me sisse. Vähese mööbli ja köögita, kolmekuuse Marta Emiliega. Aja pikku tuli köök, lambid ja olulised pisiasjad, lisaks Etta ja Pärl. Kaera tänava kodu oli meile äge ja hea kodu! Kuni teise korruse põrandapind põhimõtteliselt tervenisti vooditega kattus ja viimane võimalik, vaid suunaga välisuksest väljapoole kombinatsioon, järgi jäi.

2005. a lõpp

ja 2011. a suvi

3 comments » Filed under Uncategorized by emme at 20:23.

back to top

3 comments
to Meie esimene Kodu

 1. on Friday, August 24th, 2012 at 08:28:

  Ja kus te nüüd elate kui küsida tohib? Me müüsime samuti Pelgulinna korteri ära ja elame hetkel üürikas ning otsime majamoodi asja.

 2. emme

  on Thursday, August 30th, 2012 at 12:00:

  Kalamaja! Hetkel oleme siin üürikorteris, aga ehitame siinsamas samal ajal ka (: See on lihtsalt jube, aga äkki ikka ükspäev jõuan selle blogiga järjele ka. Pärli ees on juba küll väga piinlik!

 3. maris

  on Friday, September 21st, 2012 at 01:09:

  Aa, me läksime Nõmmele ära. Või noh õigemini praegu elame Adamsoni tänaval, aga ostime maja Nõmmele ja hakkame varsti remontima.

Subscribe to comments or TrackBack to Meie esimene Kodu

Leave a comment

http://martaemilie.com/wordpress/?p=1813

You must be logged in to post a comment.Credits and stuff

© Marta Emilie | Powered by WP 3.8.4. | Tree by Headsetoptions a minimal theme based on HyperBallad | Ingredients: XHTML + CSS | Top